Romana     English
BIZCAF help

BizCaf ofera un sistem de publicare anunturi pentru milioane de utilizatori in fiecare luna in conformitate cu Termenii de utilizare Bizcaf .

Sistemul nostru de "semnalizare anunt" da posibilitatea utilizatorilor sa marcheze anunturile care incalca regulile de utilizare Bizcaf pentru o rapida inlaturare a acestora.

Utilizind "Semnaleaza acest anunt" , puteti semnala moderatorilor Bizcaf anunturi cu continut incorect , dubios , alegind una din optiuni:

  • Categorie gresita - anunt adaugat intr-o categorie care nu este specifica continutului anuntului
  • Fraudulos/Misogin/Ofensant - incalca una sau mai multe din regulile "BizCaf Termeni de utilizate"
  • Indisponibil-expirat - serviciul sau produlul care face obiectul anuntului a devenit indisponibil si autorul a omis /uitat sa il stearga
  • Spam-Dublat - Adaugat de prea multe ori si /sau prea des in mai multe judete/categorii sau are un continut pre comercial

Daca un anunt primeste suficiente semnalari negative el va fi sters atumat (o singura semnalare per pesoana este contorizata).

Utilizatorii ale caror anunturi fac obiectul unor semnalari frecvente vor fi sanctionati de administratorii Bizcaf.

 

Milioane de anunturi din reteaua de siteuri Bizcaf sunt inlaturate in fiecare luna datorita semnalarii de catre utilizator ,si putem spune ca in proportie de 98% pe buna dreptate .

Nici un sistem de moderare nu este perfect , 1-2% din anunturi sunt sterse din eroare --insa fara acest sistem de semnalizare, BizCaf ar deveni foarte repede nefolositor utilizatorilor .

 

Anunturi semnalate si sterse din greseala dar care respecta conditiile de utilizare conditiile de utilizare pot fi adaugate din nou!